måndag 22 september 2014

Bygga egen latrinkompost

Placera din latrinkompost så hanter- ingen blir lättsam och så. Det besvärliga med latrinkompost är att ta hand om. Nu är det dags att bygga bajskomposten.


Men, sidan där jag hittade en bra ritning i vintras finns inte längre. Det var på gästrikeåtervinnare. Måste jag ha två st latrinkomposter ?

Jag behöver en latrinkompost för permanentboende, personer. Varför byggde du en egen för hushållskomposten? Torrdass som det var förr? Latrinkompostering - orebro. En latrinkompost ska alltid bestå av två fack eller separata behållare för att komposteringen.


Det går även bra att bygga sin egen behållare. Det har varit betydligt roligare och mera lärorikt att bygga sin egen kompost än att köpa en som är färdigbyggd. Eget omhändertagande av toalettavfall.


I Stjärnsund i södra Dalarna kan du bygga torrdass i juli med föreningen Permakultur Stjärnsund.

Ta ansvar för din egen skit. Grunden är ett torrdass och en tät behållare som du kan tömma i din latrinkompost. Skötsel av latrinkompost. Om man ska bygga sin egen kompost, ska man redovisa hur den ser ut för . Efter sista påfyllningen ska materialet . Bygga kompostbehållare för trädgården?


Sist men inte minst gör man miljön en stor tjänst när man återanvänder naturens eget gödsel. Förslag på egen konstruktion av latrinkompost. Du kan även använda dig av lämpliga . Att kompostera latrin är inte. För latrinkompostering rekommenderas behållare.


Tänker du bygga en egen kompostbehållare. Egen latrinkompostering är ett bra alternativ till kommunal latrinhämtning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg