tisdag 2 september 2014

Spirorör

Spirorör till ventilation. Skarvas med Nippel 1mm. Köp typgodkända spirorör i högsta täthetsklassen. Hos oss hittar du all ventilation du behöver till din villa. Eget stort lager gör att vi kan hålla lågt pris och ha snabba leveranser.


När ni behöver ventilationsrör, spirorör eller spiralrör så hittar ni ett bra utbud här.

SPIROKANAL OISOLERAD 15M Ø160. Ett flexibelt kanalsystem av stålplåt för ventilation som består av muffar, böjar, övergångar och andra rördelar som kopplas ihop. Produktinformation Rakt ventilationsrör i varmförzinkad stålplåt.


Ventilationssystem i galvaniserad plåt. Ingår i Plannja villaventilation. Förberedelser Kapa röret vinkelrätt i uppmätt längd. Finns tillgänglig i olika längder och dimensioner.


Dustcontrol säljer stoftavskiljare för punktutsug och luftrenare samt stationära industridammsugare. Besök en utav våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris.

Jag är på gång att isolera övervåningen på vårt nybyggda hus. I samband med detta så skall jag dra spirorör och montera frånluftsdon. Det nya innovativa kanalsystemet från Lindab är baserat på en princip du väl känner till. Ett enkelt klick är allt som behövs för att montera kanaler och detaljer.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Välkommen till PriceRunner! Tillverkade i förzinkad stålplåt. Den är försedd med en underhållsfri o. Information om spirorör , dess historia och var du köper spirorör till bra pris. Det finns flera tillverkare i Europa av runda kanaler som kallas spirorör.


Oisolerat spirorör i galvaniserat stål. Efter att under flera års tid haft problem med transportbolagens hantering av spirorör i 3m längder så kan vi nu erbjuda leverans av 5m . Arbeta enkelt, snabbt och ergonomiskt. Här på GSP Produktion har vi utvecklat Gräsöbänken, en arbetsbänk för ventilationsrör, så kallade spirorör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg