fredag 26 september 2014

Vattenrening för hushåll

Vattenrening med kvalitet! Kalk och tvålrester i dusch och badkar? Tryck på knappen för att aktivera filtret och spola av ytorna med 1 kalkfritt vatten- Enklare kan det inte bli! Vi säljer, installerar och servar vattenfilter, pumpar och tryckkärl.


Välkommen till Aqua Expert, Göingefiltret.

Vi är proffs på vattenrening och vattenfilter för er med egen grävd eller borrad brunn. Användningsområde Förbrukare med kalkhaltigt vatten så som enskilda hushåll eller mindre företag mm. Mått (HxBxD) 5x 2x cm.


De hushåll som har kommunalt vatten behöver inte fundera över . Gamiva AB är ett försäljningsföretag som arbetar med badvattenrening till offentliga bad samt vattenrening till industri. Vi är sedan år belägna i Gnesta, mitt i . Detta motto har servat oss väl under år av vattenfilter och vattenrening till svenska hushåll. Lista över vanliga problem med vatten, från socialstyrelsen.

Små hel- och halvautomatiska vattenfilter för hushåll som lämpar sig för dricksvattenrening till 1-stycken hushåll eller fritidshus. För: Hushåll och fastigheter med egen brunn eller kommunalt vatten, fritidshus. Avsyrningsfilter Ett avsyrningsfilter hjälper till att . Humusfilter för ett normalhushåll.


Ett filter med ett filtermaterial av aktivt kol som reducerar bl. Exempelvis reducering av humus . Aqua Invent erbjuder vattenrening för hushåll , lantbruk och industri. Bakterier, virus och parasiter som E-coli, Cryptosporidium och Giardia kan hittas i alla former av vattenförsörjning vare sig du har . Maximal vattenrening med maximal prestanda för alla behov! Perfekt för hela hus , egen brunn, lägenheter och kontor. EUROPE VATTENRENING AB HAR ÖVER ÅR I BRANSCHEN NATURLIG VATTENRENING UTAN KEMIKALIER.


Vi samarbetar med Callidus och erbjuder deras produkter för vattenrening. Vi jobbar med Socialstyrelsens rekommendationer för hushåll och . Purity AB är ett svenskt tekniskt innovationsföretag som verkar inom området vattenrening för hushåll. Utifrån företagets patentinnehav . Järn och partikelfilter för ett normalhushåll.

BAGA Aqua, modell BS-är ett vattenfilter med ett filtermaterial av skiktad sand som filtrerar partiklar, exempelvis. Rent och gott vatten borde vara en självklarhet för alla hushåll i Sverige. Med några enkla steg kan du hjälpa hushåll att uppnå denna självklarhet och göra . Här visas en del av vårt stora produkt sortiment.


Se mer information genom att trycka på produktbilden. Visste ni, att flertalet av produkterna . Vanliga frågor och svar kring vattenrening. Produkten kan användas både för enskilda hushåll med egen dricksvattenbrunn och för flera hushåll eller gårdar med större vattenförbrukning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg