måndag 15 september 2014

Impregnering jakke

Selv om ytterstoffet blir vått på en gore-tex jakke , vil ikke vannet komme ut, men man kan. Vasking av goretex klær - hvordan? Har en goretex- jakke som jeg er flink å vaske riktig og bruke impregnering på.


Men, finnes det noe i den bilpleie-relaterte verden som kan . Eg skal vaske og impregnere gortexjakka mi. Eg veit at produsenten oppgir at .

Har en godt brukt Vision jakke (tror den heter Flywater) som jeg skal impregnere for første gang. Kjøpte noe som heter Nikkwax til formålet. Jeg tester impregnering i stedet.


Likevel er det et stykke igjen til samme tetthet som en splitter ny jakke. Har ei fjellreven Tur bukse, som jeg tok på et tykt lag med impregnering , men buksa blir fort våt. XXL har et stort utvalg av Klær til Herre, dame, barn og junior.


Her finner du Klær til lave priser og med gode garantier, fra kjente merker som Bergans, Nike, 2xu . Pass på å vask plagget med Nikwax Tech Wash før impregnering.

Vanlig vaskemiddel etteralter ofte rester i stoffet som forringer pusteegenskaper og hindrer . Miljøvennlig impregnering for tekniske plagg, som Gore-Tex, dri med mer. Dette påføres med spray for at plagget skal holde lengre, puste bedre og ha bedre . Enkel i bruk - Doseres direkte i vaskemaskinen eller i håndvask. Britiske Nikwax dekker et stort spekter av produkter til vask, rensing og impregnering. Nikwax SoftShell Proof gjenoppbygger en holdbar . Nikwax TX Direct Wash-In er en impregnering spesielt utviklet for vannavstøtende og vanntette tekniske plagg med membran. Gå ned til produktdetaljer.


Villmark impregnering for tekstil. RE- IMPREGNERING Våre plagg er impregnert fra begynnelsen og det er som regel nok å varme plagget etter vask for å reaktivere impregneringen. De fleste produsentene anbefaler at du ikke bruker impregnering som du vasker inn i produktene, det kan svekke plaggets puste-egenskaper. Utvalg til behandling av dine MC-Klær.


Impregnering på sitt beste! Ny unik norskprodusert impregnering ! Tidligere kun tilgjengelig for det profesjonelle markedet. I motsetning til en del andre .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg