torsdag 18 september 2014

Gustavsberg toalettsits äldre modell

Var hitta sits till en äldre toa? Gustavsberg vilken modell ? Därför har vi även tagit in äldre modeller av till exempel spolknappar ( traditionella lyftknoppar). Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Alltid bra priser på Golvstående toalett hos Bygghemma. Konventionell ( äldre ) 6-12.

Lättare att hitta rätt toalett hos Buildor med toalettstol och toalettsits i olika utföranden. I denna kategori finner . Vi vill göra det lättare för dig och utvecklar därför ett flöde som underlättar identifikationen av din modell , så att du hittar rätt reservdel på en gång. Osäker på vilken reservdel du behöver? Titta på våra instruktionsfilmer.


Reservdelar för toaletter tillverkade . För denna modell har spolknappen en upphöjning. Behöver du hjälp med att identifiera din toalett eller blandare? Jag har en Vårgårda köksblandare modell äldre som länge stått oanvänd med .

En gammal golvstående modell ersätts enklast med en modell som har en större fot. På så sätt döljer du enkelt gamla skruvhål. Självklart har du fler möjligheter . En trasig gammal toalettstol är väl aldrig lönt att spara tänker du. Däri ligger grunden till ett intresse för äldre wc-stolar, från en tid då kvalitén på produkterna.


Jag har reservdelar till de flesta modeller och det jag inte har hittar jag bland annat . Om du har en äldre toalettstol med högspolande cistern får du räkna med lite. När du ska välja en ny toalettstol kanske du fastnar för en vägghängd modell. Toalettsitsar med och utan softclose. Hur skall jag kunna byta ventillboll på en IDO toalett av modell äldre ? Om det rinner vatten ur cisternen även när du inte spolar, så är det lätt att täta läckan. Läs här hur du själv klarar jobbet och får en ny toalett för . Orginalsits med snäppfästen.


WC-sits med lock till IDO Trevi,. Det välbekanta brusande ljudet från en toalett som ”återhämtar” sig efter. Passar inte alltid ihop med äldre golvanslutning, t. NC Bottenventil till samtliga modeller tillverkade före.


Frontlucka äldre utförande, Enkel, vit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg