fredag 12 september 2014

Nivålarm gsm

Larm för varning vid högnivå. SMS varning till valfritt telefonnummer. PUMPTEK GSM är en GSM sändare för ett högnivålarm. Nivålarm för fodertankar,.


Infinite SCOM BSC-50E er en alarmenhet som går på batteri, og som gir alarm via SMS.

Vi arbetar främst med Proforts Multiguard-serie med produkter för övervakning av processer där Multiguard kan användas för att överföra nivålarm och andra . SMS gör det möjligt att på distans få t. Detta sms larm har ingen givare med sig så det måste kompletteras med ett befintligt larm. Mycket vanlig larm som funnits länge på marknaden. Enheten kan sända i väg SMS vid larm till förprogrammerat nummer. Varianter som matchar dina val: Pris.


Visa ytterligare Visa färre.

SP GEWAS Vatten och nivålarm. GSM -modemet är monterat i en . Mångsidig larm och skyddsanordning för DIN-skena med universell ingång för externa sensorer. Det gör att alla givare med . FG GEWAS Vatten och nivålarm - Relälarm - Larmsystem - Svenska.


Kräver ingen elanslutning, upp till års drift utan batteribyte. Inbyggt SIM-kort med täckning i Europa. Stort utbud och snabba leveranser.


Funktion pumpa på inställd tid samt hög nivå larm. Spara denna anvisning för framtida bruk! Där det finns nivålarm ( Temperatur, Tryck) kan larmnivå och filtertid ställas in.


Larmmöjligheter: Batterilarm, nivålarm , förflytt- ningslarm . Produkten ryms på ett kompakt kretskort med möjlighet att ansluta . Uponor sluten tank m3. Ur innehållet: Idag pratar vi om nästa generation mobilnät, 5G. YOYOCam Gövervakar och larmar vid inbrott, brand.

Efter 4G:s lansering tog det 2-år innan man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg