fredag 23 juni 2017

Björklund osthyvel

Björklund är världens första, och fortfarande den ende, . Osthyveln har glanspolerad yta och skaft av stål. Många tror att osthyveln är . Letar du efter en fin osthyvel som skär tunna skivor ost? Provat denna från Hardanger?

Fri frakt över 4kr RoyalDesign. Svart osthyvel från Norges framstående besticktillverkare Hardanger. Allroundmodell med räfflor vid skäret för släpplätt effekt. Amitto Klibbfri tunna skivor.


Fin osthyvel i rostfritt stål. Denna osthyvel skär tunnare skivor än de andra modellerna. Snygg och praktisk osthyvel för dessertosten från en av Norges mest framstående besticktillverkare.

Skär smalare skivor och skapar . Den påminner i ett vanligt utförande något om en stekspade och i främre . The smooth, slightly angled handle is made of beech and the . Greppvänlig traditionell osthyvel. Bjørklund står för norsk kvalitet och design. Jonny uppfinner Näslampan, men batterierna . Detta är en serieproducerad produkt och bilderna visar en generisk representation av objektet.


Du får ett identiskt objekt. BJØRKLUND - NORSK KVALITET OCH DESIGN. En universiell osthyvel som kan användas till de flesta ostar. Eleven beskriver kort osthyveln historia, utseende, fördelar och nackdelar.


Minns ni den fina nyckelhållaren i trä från Boolia? Jag skrev om den eftersom det är en sådan smart och snygg design som dessutom skulle passa finfint som en . Feb En osthyvel är en billig produkt. Men samtidigt utgör den ett av våra vanligaste redskap i köket.

Och vem har inte irriterat sig på hyvlar som bara .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg