onsdag 7 juni 2017

Intra måttanpassad diskbänk

Måttanpassad heltäckande diskbänk som skräddarsys helt efter era val i vår designstudio. Skräddarsydd för ditt kök, om ni önskar något utöver det vanliga. Det är något speciellt med de skandinaviska köken. Det ger dig möjlighet att skapa och planera en unik diskbänk till ditt kök, helt efter dina önskemål och din stil.


Designa din egen diskbänk efter dina idéer och önskemål. Prova vårt ritprogram, det är enkelt.

Rita och se kostnaden direkt. Spara om du är nöjd och skicka en . Klicka för att starta ritprogrammet. När du har ritat klart väljer du SKAPA PDF och spara filen på din dator. Du får din diskbänk helt måttanpassad , precis på millimetern och du kan välja mellan . Heltäckande måttanpassade rostfria diskbänkar till bra pris från Stala och Decosteel.


Fri frakt, snabba leveranser. När du väljer rostfria diskbänkar från Nordic Tech Industry är valfriheten stor.

Vi erbjuder måttbeställda specialbänkar till dig med speciella behov men har även . Det finns diskbänkar och så finns det diskbänkar. Diskbänkar och diskhoar ifrån BLANCO. Letar du bänkskivor eller diskbänkar till ditt kök? Bänkskivan och diskbänken är en viktig del av. Blev sugen på att beställa en måttanpassad diskbänk , någon som har en . Intra Eligo EL94SLF- DW . Då alla specialbänkar är en kombination av en diskho och en måttanpassad bänkskiva av stål, så går det ej av tekniska skäl att konstruera dessa med fall mot.


Vi tillverkar specialdesignade diskbänkar och inredning i rostfritt. Kontakta oss gärna med din idé. Varje enskild diskbänk måttanpassas efter kundens önskemål och behov. Hel diskbänk måttanpassad. För oss är inget standard.


Med Stala F-Seven heltäckande rostfri diskbänk sköter du behändigt både. Planera din egen måttanpassad diskbänk med Stalas enkla ritprogram. Här hittar du mängder av matnyttig information om diskbänkar och diskhoar till ditt kök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg