tisdag 13 juni 2017

Sidfäste mässing

Sidfäste i mässing, för rör. Klicka för en större bild). Röret är av obehandlad mässing. Välkommen in till Sekelskifte och våra krokar och hängare i gammaldags stil!


Rörhållare eller rörfäste för mm rör i obehandlad mässing.

Denna pin hittades av Anna Jung. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Mer om mässing Mässing är en legering av koppar och zink, och ett material som lämpar sig väl för både gjutning och svarvning. Obehandlad mässing var helt . Pin ini ditemukan oleh Anna Jung.


Temukan (dan simpan!) Pin Anda sendiri di Pinterest. Komplettering för trappräckslinan Ändfäste med krok och ett väggfäste. Teknisk information Material: Mässing Ø: 36 .

Tapwell Birillo BI 0Tvättställsblandare Mässing. Lådhandtag Krom Habo collection. Wc-Beslag Mässing Habo Selection. Kapellbeslag Mässing 18mm. Sidofäste Tappar Hål.


Vinkel i galvat stål, med fäste. En produktbeskrivning är inte tillgänglig. Hitta rätt stångtillbehör till din gardinstång. Vi har gardinstångsfästen, knoppar, vägg- och takfästen och mycket mer. Köp online eller i butik på JYSK.


Klämringskopplingar av mässing. Typgodkända för vatten-, olje- och gasinstallati. Knape silver som fästes med skruv i väggen.


RI-är ett enkelt men kraftfullt rektangulärt hänglås tillverkat i massiv mässing med en solid och pålitlig konstruktion. Dubbelreglad och självlåsande bygel i . Här hittar du alla produkter inom kategorin: Mässing och Koppar - Byggmaterial.

Monteringsbeslag 5mässing Matt 4st sb. Rör mässing , rörhållare, sidfäste , väggmontage, takmontage, s-krok. Rör i obehandlad mässing med diameter mm.


En hängande klädstång är . Våra kapellbeslag är gjutna i mässing och sedan ytbehandlade med krom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg