måndag 19 juni 2017

Spegel med lampor på sidorna

Modern spegel med belysning på sidorna som passar utmärkt att ha över. Perfekt ljus för sminkning och en lyxig inredningsdetalj. Gratis frakt – Ett års garanti . Dubbelsidig spegel med ljus på båda sidor ljuslägen - v. Behöver du kanske något mer än bara en spegel ? Vi har både sminkspeglar, speglar med förvaring och med smart integrerad belysning.

Smink spegel med 20st LED lampor. Make-up spegel med LED-belysning. Med en höjd på ca 30cm och en diameter på ca 15cm. LED- lampor som ger ett bra ljus. Vanlig spegel på ena sidan.


Fixa den perfekta sminkningen framför en av våra vackra och praktiska sminkspeglar. Många av våra make-up speglar har LED lampor i sidorna som gör att du . Beurer Beauty sminkspegel BS- Praktisk spegel med två sidor. Skapa ett trivsamt och personligt hem!

På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Idealisk make up- spegel eller när du ska sätta i linser, plocka brynen etc. Men här finns också spegelhyllor med plats för det allra viktigaste. Hollywood- lampor att sätta på sidorna om spegeln.


Badrumsspegeln har en unik design med integrerad belysning på sidorna , vilket gör att du slipper montera lampor över spegeln. Köp spegel online hos Chilli. Finns i flera mått, pris från. Ljus i badrummet, ljus i dina speglar , ljus i dina spegelskåp i badrummet. Hitta formulär med ljusmätning.


Jag håller på att fixa min garderob och söker en stor spegel med lampor på sidorna. Se våra speglar och spegelskåp i olika utföranden och storlekar - snygga badrumsspeglar och skåpa med smart förvaring bakom luckorna! Den praktiska belysningen. Den bästa belysningen vid spegeln är från sidorna och ovanifrån. Inbyggd belysning med energibesparande LED-ljusfält i sidorna.


Spegel med Jupiter lampa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg