torsdag 15 juni 2017

Ljushållare metall

Mycket populära ljushållare till riktigt bra priser. Billiga ljushållare i metall online. Välj bland olika ljushållare i metall med snabb leverans, fri frakt över 2kr och superpriser.


Köp ljushållare i metall hos oss . Svart diskret värmeljushållare för arrangemang och . Ljushylsor, ( ljushållare ) av metall , för tillverkning av egna ljusstakar.

Jag tänkte mig att jag ville göra en slags ljushållare. Först ville jag att den skulle vara helt fyrkantigt, men för att nå högre mål skulle man ha med mer former. Stilig ljushållare i matt gul 70x mm.


Denna vackra, rustika och detaljerade ljushållare har ett utskuret mönster som bildar Flower of Life. Mönstret i kombination med den guldfärgade metallen ger . Stilren ljuslampett med fyra ljushållare av antikbehandlad metall i rostbruna nyanser. Max antal tillgängliga produkter: kr.


Ljushållaren är tillverkad i metall.

Mabel är en vit ljuslykta från Duni, tillverkad metall. Skapar en mysig och trevlig stämning. Rätt kontorsmaterial till rätt pris på Kontorsshop. Kan användas med vanliga ljus (Ø 4cm) om innerplasten tas bort.


Alana Distressed Blue Floor Lamp to your living room and bring extra light along with extra style. Finns nu även i naturell betong med koppar metall samt i rostbehandlad med silverfärgad metall , bilder . Stilrena ljushållare i metall för att placera i en tom flaska. Kommer från Different Design. OBS - Flaskan och ljuset medföljer ej.


Cylinderformad ljushållare i glas med hållare till julgransljus. Svart ljushållare i metall som passar till de flesta flaskor. Sätt ett ljus i en fin glasflaska och du har en fin ljusstake, nu kan du göra detta på ett lite säkrare sätt. Lämplig att fästa i olika dekorationer. Flyter i vatten, står stadigt på bord.


Duni, Skapa den perfekta stämningen med ett enkelt knapptryck. Med flerfärgade laddningsbara LED-ljus och fjärrkontroll kan du ändra färg på ljuset för att. Takarmatur, ljushållare , , metall , h50.


Ljuset silas vackert genom det dekorativa mönstret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg