torsdag 31 augusti 2017

Metallborr 16mm

Rullvalsat HSS-R snabbstålsborr med 118° slipvinkel. Lämpligt för borrning i järnfria metaller, trä och plast. Metallborr som lämpar sig för industri eller för den som helt enkel har tröttnat på borr som blir utsliten efter bara några hål.


Behöver du borrar av riktigt bra kvalité? Hos oss hittar du hålsågar, installationsborrar, metallborrar, träborrar och borrsatser från välkända varumärken som till .

Biltema säljer enstaka metallborr och prisvärda metallborrssatser. Suverän livslängd Bra avverkning För stål och rostfritt stål Passar till: KBB (KBB 30), KBB (KBB 38), KBB 60. Metallborren av snabbstål har en konformad spets med 118° skärvinkel som enkelt jobbar sig ner i materialet och skär mycket rent.


Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Metallborr 16mm. Jämför pris på Elverktyg från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Unsubscribe from Oh Qrap? Eftersom jag inte har en stor pelarborr än så undrar jag om någon vet om det finns 20mm borr som passar till pelarborrens mm chuck?


Verktygsboden har ett brett utbud av borr.

Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Köp DUAB Stämhylsa med borr mm till rätt pris och snabb leverans på duabhuset. Fri frakt vid köp över 5kr. Observera att det är fullt möjligt att borra med mindre borr diameter, dvs.


Man ska använda ett 16mm - borr för MIDI-kontakten. Jag vill borra hål på baksidan av plåten och sätta kontakten där men jag har ju bara nån. NC- borr HSS-Co fabrikat Format med vinkel 120°. Diameter mm , skärlängd mm, totallängd 1mm. Bosch HÅLSÅG BI-METALL POWER CHANGE 16MM.


Leverantör: Nils Ahlgren AB. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Priser visas enbart för kunder som loggat in.


Observera, denna text är maskinöversatt. Optimerad geometri chip för snabb . Borr - och bilningsmaskiner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg