måndag 28 augusti 2017

Packa smart till semestern

Här får du smarta tips på hur du packar smart inför semestern ! Ofta packar vi alldeles för mycket när vi ska på semester – därför uppskattar vi verkligen tips på hur man packar smart och lätt inför resan. Tänk smart när du packar väskan till nästa resa. Låt inte ett överfullt handbagage ställa till det under semestern och i säkerhetskontrollen.


På min Instagram har jag samlat mina och några av följarnas bästa packa smart -tips inför semestern.

Kika på min Instastory så har du dem . Brukar du packa ner för mycket när du ska ut och resa? Supermodellen Rosie Huntington-Whiteleys vet hur du packar smart ! Har du alltid med dig för mycket när du ska resa? CHIC guidar dig till att packa smart.


Här är plaggen som går att kombinera till flera . Gör din semester smidigare med vår checklista och packningstips.

Det kan bli stressigt när det kommer till att packa inför semestern. Det är lätt hänt att glömma något viktigt hemma, och minst lika lätt att packa sådant som faktiskt . Här kommer ett inlägg som handlar om packning ! Jag älskar att packa , och jag älskar hur alla människor packar på sina olika sätt. Vi har de bästa packa rätt och lätt tipsen!


Många av oss packar alldeles för mycket när vi ska iväg på semester. I många fall handlar vi saker på semestern , och . I takt med att flygbolagen tar extra betalt för bagage måste vi packa smart. Om ni är många i familjen, packa var och ens kläder i separata plastpåsar. Prova lite av varje och du är garanterad en semester med både avkoppling och mängder av nya . Halsband som trasslar sig?


Packa resväskan rätt är en stor konst. Bli proffs på att packa resväskan och resa smidigt. Att packa smart och lätt inför resan är verkligen en konst och det är en mängd saker att tänka på så att . Har du tänkt förlänga semestern och ta en resa nu i augusti eller september? Vi ger dig tipsen om hur du kan packa smart med fokus på din .

Annars är det smart att ta ett par bekväma skor som är lika snygga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg