tisdag 8 augusti 2017

Vägghängd toalett kort modell

Har du ett badrum och drömmer om en vägghängd wc och tvättställ? WC-stolen eller en kompakt och snygg vägghängd modell. Lika modellen ovan men med extra kort byggmått, endast 4mm,. Jun Som det är nu sitter en extra kort toalettmodell med P-lås.


Jag tror inte att vägghängd är något alternativ, då jag dels inte är så förtjust i det, . Vägghängd toalett i litet badrum? Sep marknadens minsta toalett ? Sep Minsta möjliga toalettstol ? VVS-Toaletter-Tillbehoer-Toaletter. CA4ggh CA4ngda-toaletter,sc:st:Buildor.


Report another image Please report the offensive image. Vanliga toaletter till montering på golv fås ofta i korta modeller. Om du önskar att montera en vägghängd toalett på en inbyggd cistern finns här ett urval. Välj mellan golvstående eller vägghängd toalett , S-lås eller P-lås, stor eller liten, lång eller kort modell , . En vägghängd toalett är både praktisk och snygg. Med en vägghängd toalett kan du själv påverka vilken höjd du vill placera toalettstolen på.


WC-skål vägghängd med hård sits Slow Close. Specialmodell med avlopp rakt bakåt. Längd 6mm Bredd 3mm Sitthöjd 4mm. Avstånd golv-centrum avlopp 1mm. Jul Välstädat och vackert med en vägghängd WC.


Denna modell av toalettstol kan den händiga själv montera på plats med hjälp av antingen skruv eller lim. Du kan också köpa toalettstolen i olika höj beroende på om du är kort eller lång. Universalmodell, P-lås, fastsättningshål i WC-foten. Kort modell , perfekt för trånga badrum. Välja vägghängd eller klassisk toalettstol ? Det är lätt att hitta en modell som går i stil med det tilltänkta badrummet.


Nautic finns i alla modeller och för alla behov. En ny Sign WC med kort cistern och universalt avlopp, ersätter. Duravit Starck Compact vägghängd toalett 3x 4mm i vitt. Ifö komplett utloppsventil till Sign och Sign Art (inte till kort modell ). En snygg vägghängd toalett från välkända IDO. Modellen heter Seven D Modell och kommer med mjuksits.


Fastsättningsskruvar nr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg