torsdag 3 augusti 2017

Slanghållare gjutjärn

Regnmätare med hållare i gjutjärn. Liten regnmätare för bordet, i gjutjärn. Robust slanghållare i gjutjärn som ger ett vackert gammaldags intryck. Skruv för att fästa upp den ingår ej.


Vi har alltid Öppet köp i dagar, skulle det inte bli helt rätt så kontakta oss bara så ordnar vi det! Rostig fågel i gjutjärn.

Jättefin slanghållare till trädgården med det lilla extra! Vacker och gedigen slanghållare i gjutjärn , modell extra stor för att rymma en lång slang. Både dekorativ och praktisk i trädgården. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och maximalt utbyte av vår webbplats. Klicka på Godkänn nedan för att acceptera användandet av . Rejäl konstruktion av gjutjärn.


Slanghållare för väggmontering. This Pin was discovered by camilla strid. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Garden slanghållare gjord av gjutjärn. Denna eleganta väggmonterade rulle är utförd i en klassisk viktoriansk design och är avsedd för noggrann lagring av . Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst . Trädgårdsredskap ᐈ Avslutad aug 14:46.


Helt ny i obruten förpackning. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Produkten är tyvärr slut i lager. Du kan bevaka den så får du ett mejl när den åter . Logga in eller ansök om användarkonto för att se priser.


Med en söt orm håller du undvika att vattenslangen är alltid i en oordnad hög och mixtra. Denna slanghållare är gjord av gjutjärn , som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg