tisdag 8 augusti 2017

Vägghylla metall

Hylla, B 15 D 25- cm. Och tack vare ett stort sortiment av storlekar, inkl. Passar lika bra i köket som i barnrummet, sovrummet eller vardagsrummet.


Tänk på att välja en luftig vägghylla så att hyllan inte gör rummet mindre. Spegel med hylla vit metall, Bloomingville.

Vägghylla Hexagon, 3-pack. Hitta precis rätt vägghylla och få fri frakt om du handlar för 500. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Material: Metall Mått: 31x31xh31cm. Fynda billig vägghylla online.


Fler än olika vägghyllor. Köp vägghylla hos oss idag! Lynx vägghylla XL - Metall.

Denna praktiska prylhylla i sovrummet eller hallen. Den har öppna fack och kan enkelt hängas på väggen. En stor, fyrkantig vägghylla med stomme i målad metall.


En vägghylla i metall med fästen utformade som tigrar. Dolda hål för upphängning. Få levereras direkt till din. Vitlackerad metall Se produktinformation. Förvaringsställ Ironet för vägg, svart metall.


Ellen gavel till vägghylla mässingslackad metall. Ellen hyllplan till vägghylla klarglas 2-pack. Komplett med 4st hyllplan.


Det går att koppla ihop flera hyllor bredvid varandra då det finns fäste för glashyllor åt bägge håll på gavlarna. En modern rund vägghylla av metall med st. Marina är en serie möbler för hallen i gråbetsat trä och metall ,som är både praktisk och modern.


Det är lätt att hålla ordning . Rostfria handtag ingår som.

Soft stomme och förstycken. På hyllan kan man till exempel ha tavlor, böcker eller fina leksaker. Fin vägghylla i metall med hyllplan. VÄGGHYLLA , metall och trä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg