torsdag 3 augusti 2017

Rörbox tak

Rörtub proffskvalitet till din servicebil PipeTube rörbox från Rhino Products - eller meter lång - Krocktestad och TÜV-godkänd - Öppningsbar . Klicka på bilderna för mer information om varje produkt! Slipp fula VVS-rör på taket, nu finns det en snygg, krocktestad och låsbar lösning från Rhino, redo att göra din arbetsdag enklare! Har sökt som en galning efter dessa 3m rör som man fäster på bilens takräcken. Thule avdelarsats för Rörbox.


Tex förvaring för vp-rör. Laststopp för tak i modulkoncept. Förlängningen består av en sats m långa profiler. Komplettera bassatsen ( TH 3) med max st. Genom att förvara skrymmande last på utsidan av fordonet frigör du plats i lastrummet.


Vi samarbetar med de största leverantörerna av takmonterade tillbehör . Inbyggd draganordning för att lätt få ut kortare rör. Vi inleder året med ett riktigt vasst erbjudande. Den nya rörboxen har precis kommit . Då vi nu uppenbarligen ägnar oss åt den ädla konsten Gör om, gör rätt har matslashvinkällaren alltså fått ny tegelvägg, nytt tak , ny rörbox och . Fiboskivorna når från golv till tak och ger en enkel och snabb montering.


Avdelarsats till rörboxen. Schemata och eventuellt annat som rör box. Contribute to BoxSupport development by creating an . Den perfekta lösningen för säkra och bekväma transporter av rör. Inklädnad av tak , väggar och dörrsidor - Skyddar karossen, ger ett.


Låg takbox i glasfiber utvecklad för SUV och bilar med stor baklucka och kort tak. THULE RÖRBOX är en smart lösning för . Modellteknik i Eskilstuna AB. Ingen riktig rör-i- rör-box , det är fyllt med flytspackel mellan väggreglarna och sen målat med.


Sen är mitt tak sänkt med ca 10cm för att få in spottar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg