torsdag 10 april 2014

Crimptång molex

Beställ idag, leverans imorgon! DEMONTERINGSVERKTYG MOLEX. Jag själv är på jakt efter en crimp tång. Hur klämmer jag fast stiften på kablen.


Brunerad tång, flerkomponentsöverdragna handtag. Någon son vet var man kan hitta en crimp tång till dessa små kontakter. Stift för SATA kontakter. Vänligen välj en produktvariant ovan. Jag letar efter en bra crimptång till AMP-don modell.


Anvisningen är lite otydlig över . Molex får nu rätt att tillverka. Lådans utformning innebär att crimptången ligger i spänt läge vid . CPC (Circular Plastic) Kontaktdon Kontaktdon för crimpning. Proffesionell tång från MOLEX för rullpressning av öppna, oisolerade kabelskor och kontaktstift. Presstång med klipp och skalfunktion för RJ45-kontakter. Crimptång för RJ- RJ- RJblå.


KNIPEX Självinställande crimptång för ändhylsor Brunerat 190. Kategorier: Verktyg, lim och lödning, Lödning, Verktyg. Lödpenna 12v med xtkontakt . Andra intressanta produkter.


Använd denna RJcrimptång för att montera RJ-kontakter på UTP och STP patchkablar. Monterade även en fyrapolig molex -kontakt på 12V-kabeln så jag kunde ta ström från datorn. Man behöver inte använda en crimptång för att sätta fast . Noise är klar men ingen strömming. Finns det nått trick utan crimp tång ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg