fredag 11 april 2014

Oljelampa för utomhusbruk

Mysig belysning för altanen! Oljelampa i keramik, formad som en oljetunna. Används med antingen bioetanol eller lampolja. En snygg och funktionell oljelampa för utomhusbruk.


Fungerar lika bra på sommaren.

Steltons klassiska oljelampa är tillverkad i rostfritt stål och klart eller frostat glas. Letar du efter en fotogenlampa? Stilren oljelampa av cement för utomhusbruk.


Oljebehållare av rostfritt stål samt veke ingår. En fin detalj att ha på verandan, festen, kalaset och grillmyset. Här finner du flera eleganta, moderna och klassiska oljelampor för både för inomhus- och utomhusbruk som ger ett stämningsfullt ljus och facklor som lyser upp . Inte heller att en ljuslykta som ska placeras utomhus måste ha någon.


Svart oljelampa för utomhusbruk.

Vår kollektion av oljelampor för utomhusbruk kommer från danska Aristo. Jämför och köp Ljuslyktor utomhus online hos ShopAlike! Hänglampa Calvi med svart ram, för utomhusbruk. En fin lampa att ha på verandan, festen, kalaset och grillmyset. Lys upp vinterns mörker med en fin oljelampa från Stelton i frostat glas och rostfritt stål.


Passar både inomhus och utomhus. Den portabla lanternan har borttagbart glas som är lätt att. Lägg veken i blöt 5-min innan du tänder den. En traditionell oljelampa lyser bra.


Den kan användas både inom- och utomhus. En fast monterad oljelampa försedd med glödstrumpa håller även i flitig . Poppy från Northern Lighting, designad av Frost Produkt. Skagen oljelampa för utomhusbruk. Poppy är en serie effektfulla oljelampor för utomhusbruk.


Lampan är lätt att fylla på och hålla ren och passar både för inomhus- och utomhusbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg