måndag 28 april 2014

Dränkbar pump swedol

Dränkbar pump med nivåbrytare. Lämplig för dränering och tömmning av rent eller lätt förorenat vatten. Klarar partickel storlek mm. Tillverkad i rostfritt stål.


Alla pumpar levereras med 10m elkabel och stickpropp.

Steglöst ställbar nivå via kabelfäste. För manuell drift sätt flottörbrytaren i fästet. Köp vattenpumpar hos Swedol - Hög kvalitet till proffs och trygga leveranser med trygga betalningar. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och. Nima, en del av multispecialisten Swedol.


Pumpen har pumphjul av typ Vortex som klarar partikelstorlek max 45mm. Med pumphus i gjutjärn med anslutning uppåt.

Högpresterande dränkbar pump för spill och smutsvatten med större partiklar. Idealisk för tömning av byggropar och bassänger där större lösa partiklar finns. Med en traktordriven pump uppnår du enkelt ett effektivt resultat när du ska rengöra, transportera vatten eller bevattna ytor. Men vatten i fryst form är deras värsta.


Jul Du behöver en dränkbar pump som klarar att ge tillräckligt högt tryck eller en ejektorpump. Handla Vattenpump i Västerås med rabattkod och erbjudande. Erbjudanden från Vattenpump. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att . Translate this page Apr Hela denna bilaga är en annons från Swedol AB.


Informe del sitio swedol. Konstruerad för industriellt bruk med skärande pumphjul som sönderdelar. Vi är en del av Swedolkoncernen och är . Aug Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN.


Nu har jag gjort så att jag har en dränkbar pump från Swedol ligger i brunnen närmast källaren och pumpar ut vattnet när det behövs tillbaka till . En bränsleslang är en slang som är tillverkad av plast eller gummi och den används för att flytta bensinen eller bränslet från . Det du beskriver brukar vad som händer då man utsätter en icke dränkbar slang för bränsle på utsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg