måndag 21 april 2014

Gravera glas maskin

Fin och detaljerad lasergravyr på glasytor. För gravering och märkning i metall, glas , trä, plast och keramik. Fotogravyr och vanlig diamantgravyr i samma maskin.


Perfekt för gravyr och utskärning i plast, trä, akryl, metall, glas , läder och gummi. Med en gravyrmaskin kan du märka i plast, metall och andra hårda material och skapa exempelvis skyltar eller sportpriser. Vi har gravyrmaskiner avsedda för .

Brion i Göteborg arbetar med allt inom skylt, gravyr och plastarbeten. GRAVYR Maskingravyr kan ske på de flesta material och på så väl runda. En annan teknik som används för glasgravyr är djupgravering. Med maskinen medföljer också ett T-spårbord för fastspänning av mindre skyltar och objekt av olika former.


Laseretsat glas ger en fascinerande matt effekt. Mycket fina konturer och detaljer kan etsas . Inställbar slagstyrka - du väljer själv hur djupt du vill gravera. Gravyr på glasklar akryl.

Vi är en av professionella storskaliga glas gravyr maskin tillverkare och leverantörer i Kina. Källa den bästa skräddarsydda 3D Large Engraving Machine. MASKINER SOM VI INTE LÄNGRE AKTIVT SJÄLVA MARKNADSFÖR . Denna laser glas etsning maskin har DSP kontrollsystem, USB-port, öppna locket skyd skydd av vatten, akut switch.


Vår laser gravyr maskin för glas kan också . Glasgravyr omfattar gravering av ett objekt eller en yta som är av materialet glas. Detta är en teknik som utgörs med en maskin som kan komma upp till en . Jun Någon som vet var man kan hitta ett bra verktyg till att gravera glas med. Maskiner for CO2-lasergravering og laserkutting. Har du et produkt som trenger gravering ? Glassgravering og -etsing med en Epilog COlaser gir en vakker, matt effekt, og gjør det mulig å etse tilpassede logoer og designer på glass ! Att ritsa på glas kan man göra även med en billigare hobbymaskin ändå kan man.


Vi lagerför även en elgravyrpenna för gravering av skyltar, rör och maskindelar i metall, glas eller liknande hårda material. Jul Det finns säkert en och annan som önskat sig en egen maskin för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg