torsdag 17 april 2014

Skruvstäd jula

Gjutjärnsskruvstycke med vridbar bottenplatta och fästhål. Fast skruvstycke av proffskvalitet! Godset är tillverkat av extremt hållbart gjutet SG -stål. Vi har prylar för dig som gillar att hamra, borra, skruva, mäta eller svetsa.


Kullagrat skruvstycke som kan roteras i 360° och vinklas i 45°.

Lätt att låsa i olika vinklar. Av aluminium med gummiklädd framsida. Med magnet för fastsättning utan verktyg mot skruvstycke. Gjutgods med utbytbara backar. Max gripvidd tving mm.


Enkelt att spänna fast i en bänkskiva! Hopfällbar arbetsbänk som klarar maximalt 1kg! Denna prisvärda arbetsbänk är perfekta att använda som skruvstäd , hyvelbänk eller sågbord när du jobbar .

Sånt skit man köper på jula för 0-2spänn tål inte ens ett slag här ute på landet . Letar efter ett hyffast skruvstycke inte av typ rusta,claes ohlson, jula modell utan en större och kraftigare minst 20cm mellan käftarna. Loppisbutik i Årsta som brukar få in en del verktyg o förhoppningsvis skruvstäd :) . Frågan är om det är tillräckligt bra för att använda, eller blir . Skruvstäd är inte fel när det gäller att klämma strömkablar. Har letat efter ett mindre skruvstäd som man kan skruva fast i ett vanligt bord med en . Behändig kantvik som monteras på arbetsbänk eller i ett skruvstäd.


Böjer rostfritt stål upp till mm, aluminium mm. Kan även böja rostfritt upp till mm . Analysen ger en tydlig bild - Amazon är ett skruvstäd för detaljhandeln. Cheap Dligt Med Utrymme S Patta Till Lsningen With Skruvstycke Jula. Good With Skruvstycke Jula.


Gallery Of Hbm Boor Hbm Machines . Vad har ni för skruvstäd ? Jula mm och maskinskruvstycke).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg