onsdag 16 april 2014

Fogpistol batteridriven

Smidig batteridriven fogspruta med variabel hastighet. Upp till 2tuber latex per laddning. Backfunktion som underlättar arbetet och ger en jämn och kladdfri . Effektiv lim- och fogpistol med exakt och automatisk dosering.


Vad ska jag med en elektrisk fogspruta till om den inte kan trycka ut hård. För den som använder fogpistol ofta och kanske dagligen är batteridrift det .

Genomsnittlig laddningstid. Skyddssystem för batteri. Utan batteri och laddare). Perfekt för rörmokare, takläggare, . Batteridriven fogpistol är lämplig för 300ml patroner.


Den nyaste teknologin inom. Inklusive batteri väger den endast kg och röret skiftas med ett enkelt handgrepp. Används till både påsar och .

Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och. Köp Matningspinne för batteridriven fogpistol hos Würth. HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Levereras i en tygväska tillsammans med 1st 0ah batteri samt snabbladdare. Välbalanserad och användarvänlig fogpistol med hög kapacitet och lång driftstid.


En fogpistol är ett verktyg som håller ett rör eller en patron som är fylld med fog och. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till. Komplett med förvaringslåda, falsapplikator.


Fogpistol , batteridriven , för exakt och automatisk matning, från 3gram patroner med . Produkten på bilden är endast ett exempel. Vi kan inte garantera ett specifikt varumärke. Patenterad droppfri mekanism och frisläppsfunktion. DEWALT Fogpistol 300ml 18V (utan batteri ). Har ingen recension änSkriv recension.


Verkopen door middel van veiling. REDLINK TM elektronik med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg