fredag 18 april 2014

Måttbeställd bordsskiva

Hej, jag letar febrilt efter en leverantör som kan såga ut en bordsskiva som passar min lilla klädkammare, vill nämligen trycka in min . Vill du ha ett runt bord så ska du ändå fylla i längd och bredd. Designar och bygger möbler och bord i ädelträ. Specialitet kalksten och laminat.


Vi har bordsskivor som är enfärgade, träimitationer och mönstrade.

Sen även bordsskivor av olika material som rostfria, komposit, fanér, kompaktlaminat, laminat . I vårt sortiment har vi rektangulära, runda, halvrunda och kvartsrunda bordsskivor tillverkade av dubbelsidigt direktlaminerad finspånskiva. Vi tillverkar efter dina . Med det här planeringsverktyget kan du skapa en egen bänkskiva till köket och få en prisuppskattning direkt. Bordskivor till möteslokaler . Kombinera olika material . Vi erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av bordsskivor till restaurang, café och konferens.

Köp här idag till bästa pris! Lagerhämtning av bordsskiva i glas i Stockholm och Malmö. MÅTTBESTÄLL BORDSSKIVOR OCH GARDEROBER. Välkommen till WOOD SPACE web-shop. Mät och beställ din bordskiva och garderob här.


Perstorp bordskiva har en tålig yta av laminat och lämpar sig därför bra i köksmiljö. Alla skivor har en brun lackad kant. Skivans tjocklek är 22mm. Måttbeställda bord , skänkar och vitriner. Besök vår fina utställning med danska handbyggda möbler i bästa kvalitet.


Borden kan måttbeställas i upp. En av våra viktigaste möbler. Därför har vi valt ut de bästa och snyggaste åt dig. Dessutom skräddarsyr vi både matbord och soffbord.


Vi blev kontaktade av en person som hade lite kluriga önskemål på en bordsskiva som han önskade beställa. Formen var inspirerad av Alvar .

Att byta ut en bordsskiva mot en ny är ett enkelt sätt att få dina . Brett sortiment till marknadens bästa priser. Vi levererar på 3-arbetsdagar. Cafébord av större modell.


Betongskivor, betongbord levererat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg