fredag 25 juli 2014

Bluetooth högtalare badrum

Men lika praktisk för dig som bara vill ha lite skön musik i badrummet eller på. Badrummet är en plats för både dagliga rutiner och skön avkoppling. Med smarta prylar kan båda delarna bli både roligare och mer effektiva. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser.


Välkommen in och fynda, vi. Enkel och kompakt lösning för trådlös musik i mindre rum, t.

Anslut till högtalaren på kommodens sida via Bluetooth och vakna till tonerna av din favoritmusik. Ljudpaket finns som tillval till kommoderna i GRAND och IKON. Vattentät högtalare med bluetooth. KB Sound och lyssna på radio och musik i ditt badrum , kök eller vardagsrum. Bygg in högtalarna i badrummet , utomhus eller annan tuff miljö.


Vi listar här ett antal högtalare som passar bra för badrum , eller sitta utomhos och som inte . Friska upp din duschupplevelse! Med den vattentåliga PHILIPS I GROHE Aquatunes- högtalaren kan du . Kanske en smidig bluetooth - högtalare ?

Det smidiga sättet att ta med sig mycket ljud. Kan man koppla in sig med Bluetooth till vilken högtalare som helst . Färg, Svart ram, Silvrigt galler, Svart ram, Svart galler, Vit ram, Silvrigt . Bluetooth - högtalare med sugpropp för användning i exempelvis ett badrum. Använd helt enkelt Bluetooth -knappen för att ansluta Aquatunes- högtalaren till. IKEA - ENEBY, Bluetooth högtalare , , En diskret och bärbar högtalare med ett klart, kraftfullt ljud.


Koppla upp och spela din favoritmusik från telefonen, datorn. Marint Bluetooth högtalarkit med inbyggd förstärkare. Startpaket som innehåller en MASTER högtalare samt en SLAVE högtalare. Smart och högkvalitativt Bluetooth ljudsystem från tyska Monacor för inbyggnad i tak eller vägg, bestående av en aktiv och en passiv inbyggnadshögtalare med . Lyssna på din favoritmusik eller svara i telefon när du duschar eller badar.


Trådlös högtalare med Bluetooth. Komplett Bluetooth tak högtalare Kit. Inbyggda diskant ger ljusa klarhet. Högtalaren är vattentät, portabel och har bra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg