onsdag 30 juli 2014

Sugpropp med handtag

Rejäl sugpropp för glasrutor, plexiglas, plast eller annan slät yta. Oumbärlig när man ska öppna iMac. Stark sugpropp med handtag som underlättar vid t. Tillverkad av mjukt material som inte repar skärmen. Underlättar förflyttning av glasskivor, dörrar m.

Låser med hjälp av vakuum. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring. Fästen med super sugproppar som indikerar om greppet är tillräckligt. Stödhandtag för toalett med två handtag.


Produktens tillgänglighet. Reservdelar lagerhålls ej i butikerna. Beställ dem i butik, per telefon eller på nätet. För att dra ut större bucklor.

Ta med på resan för att använda i hotellrummets badrum. Rostfri korg med sugpropp. Sugpropp med handtag 2-pack.


Utrustning för att träna rörelseförmåga, balans och muskelstyrka hos armar, ben och bål. Den här produkten har utgått ur sortimentet. Visa alla produkter från HABO Visa alla produkter från . Välj mellan 1-pack och 2-pack. Fungerar som handtag vid båtskrovsrengöring, lyft av glasskivor, m. Handtag för badrum med sugkoppar.


Ett 10-pack sugproppar som passar perfekt för att hänga upp skylt och reklammaterial. Köp sugpropparna till konkurrenskraftigt pris på Tingstad. Sätt upp extra knoppar utan att behöva borra!


Fäster på släta ytor såsom blankt kakel. Klassisk lykta i blank metall med handtag. Stor lykta med handtag i mässing från Affari hos Longcoast Living.


Perfekt om du ska flytta eller bära fönster. Med plaststomme och vakuumverkande gummisugplattor: Ø 1mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg