tisdag 1 juli 2014

Stålvajer med ögla

Köp vajer i löpmeter eller färdigpressade vajrar med tillbehör. Här hittar du rep och vajer för det du vill förankra. Vi på K-rauta erbjuder olika typer av rep och vajer i naturfiber eller syntetiska fiber för din bil och båt. Material, Rostfritt stål.


PVC-klädd stålvajer lämpad för diverse olika ändamål.

Smarta prylar och tillbehör för garaget, bilen och transporten. Lämplig för utomhusbruk för att sätta fast . Vajerstropp med stålkärna. Dessa vajerstroppar lämpar sig. Låsvajer 4mm med öglor i båda ändarna 8m.


Inplastad stålwire med öglor i bägge ändarna. Stålvajer plastad - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti.

Köp online eller ring oss för personlig service! Stor slinga i bägge ändar. Hos Marifix finner du ett brett sortiment av vajer av olika slag: rostfri, syrafast, galvaniserad och PVC-belagd. Vi säljer även vajertillbehör så som terminaler, kaus, . ZR 3POC wire for framelock, vajer till cykellås. Det innovativa tyska företaget Trelock.


När du ska sätta upp nya gardiner i ditt hem kan du fundera på att använda dig av stålvajrar istället. De är enkla att sätta upp och ger snygg upphängning av . Flexibel stålkabel med öglor i båda ändarna. Vinylklädd stålvajer , ø mm x 65M - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti. En inbyggd ögla håller ihop kabeln.


Klassisk spiralvajer med vit plastbeläggning. Kan enkelt kapas till önskad längd. Monteras enkelt med en krok i vardera ände av . Wire mm till cabbar mm metervara slå ögla i bägge ändar och trä i wirelås slå ihop wirelåset och du har en cab wire till ett lågt pris.


Ladda ner den här gratisbilden om Stålvajer Ögla Fäst Kroken från Pixabays stora bibliotek av fria bilder och videos.

Visserligen är detta ett cykellås men jag har använt det till att låsa fast våra dyrbara utemöbler, vilka som alla andra lösa föremål i trädgårdar har en tendens att . Lämpad för bruk i maritim miljö. Välkommen till ProMixSweden! Vi har ett stort lager av lju ljus, dekor och musikinstrument. Klicka här för kategorin Säkerhets vajer. Jag tycker det är lite äckligt med vajer som man måste göra en ögla på själv med lås, så en kätting verkar verkligen vara the way to go!


MAMUTEC Flätat rep med ögla , PP, Ø mm, m. Här har vi använt en tunn vajer , trådars 33mm. Vi började med att trä på en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg