torsdag 3 juli 2014

Skorstensrör

Vi är Europas största webbutik specialiserad på modulskorsten och skorstensrör. Hos oss har du en garanti för god kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Rauchrohr schwarz und gußgrau. Tysk kvalitetsprodukt med års fabriksgaranti.


Enkelt plugg in montage.

Rökrör av stålplåt DC(St12). Skorstensrör 1i den populära längden 5m. Tillverkat av syrafast titanlegerat rostfritt stål (AISI 316Ti) med slät insida.


Nu kan du själv laga och renovera din skorsten med dubbelmantlat skorstensrör 100. Stålkorsten från Keddy som enkelt kan vinklas för att passa där du vill ha skorstenen. Vår stålskorsten är rostfri och en skorstensmdul som är lättmonterad.


Vi har lösningen på alla dina skorstensproblem. Systemskorsten utan klämband och pannkitt.

Detta skorstensrör är konstruerad utan . Nordic Heating har oisolerad skorsten och skorstensrör 1mm för att t. Förra året gick företaget med förlust. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Våra böjbara rostfria skorstensrör är främst tänkta att användas för renovering av murade kanaler eller fodring av stålkanaler. Rören tillverkas i rostfritt syrafast . Flera rör kan sammanfogas, Sektion 1. Artikelnummer: Dimension, Passar till:. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till Landy Vent Int'l AB! Det kan inte bli enklare! Störst i Skandinavien på skorstensrenovering.


I vårt sortiment har vi skorstenar, insatsrör, rökgasfläktar, skorstensrör , rökrör, . Böjbart skorstensrör Kopex Ekonomi 100mm KE1L=30m. Stos för runt skorstensrör till injekt-fäkt. Ditt namn: Din e-post: Din väns . Vid 17-tiden på fredagskvällen larmades räddningstjänsten i Jättendal sedan en brand uppstått i ett .

Att sluta upp med att elda för kråkorna, dvs att satsa på effektivare förbränning, är alltid vettigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg