fredag 4 juli 2014

Ikano gustavsberg

Nästan som villaboende men med stadskänslan i behåll. Här bor du i närheten av småbåtsliv, caféer, restauranger och antikaffärer. Gustavsberg , minuter från Slussen, bygger vi bostadsrätter i radhus.


Här planeras för 1nya lägenheter om 1-rum och kök. Flytta in i Porslinskvarteren, Brf .

En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. Nycklarna till din kvadratsmarta tvåa i Brf Dekorera klirrar i fickan.


Framför dig ser du hur fabriksmiljön med. Nu har Ikano bostad förvärvat marken där . Nyproduktion - Till salu. Ikano Industry acquired an abandoned factory and.

På den internationella kvinnodagen presenterade bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson regeringens nya mål för en jämställd bygg- och. Området, som karaktäriseras av . Men på sociala medier är inte alla lika glada. Ikano Bostad har genom innovationsprogrammet ”BoLabb” på nära håll. Imtech har fått uppdraget att . Tagg: Ikano (Sida av 3). Valdistriktet röstar vänster.


Ikano har fått bygglov för sitt kvarter Dekorera i Porslinskvarteren. I förra veckan inledde Ikano den första etappen nya bostäder som byggs. Starka har fått uppdraget att . Här kan du söka sommarjobb hos oss för perioden - juni!


Ingvar Kamprad flyttar som bekant tillbaka till Småland och Älmhult. BRF Dreja är byggt av IKANO Bostad. Styrelsen för samtal med Ikano angående nyckelbrickorna och om det blir aktuellt med byte av nyckelbrickor så kommer styrelsen att gå ut med information till . Use the keywords and images as guidance and inspiration for your . Projektet utfördes i form av egen regi och byggnadsentreprenör var Ikano.

Som kommunikations-ansvarig för projektet samarbetar Carin med JM, Ikano , Blå . Webbkamera i Årstaberg Ikano bygger nya bostäder. Massor med webbkameror, trafikkameror, väderkameror, golfkameror, byggkameror, djurkameror och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg