måndag 28 juli 2014

Ståltråd 3mm

Vi har ett brett utbud av dragen tråd i en mängd olika dimensioner och kvaliteter. Vi erbjuder såväl järntråd som rostfri trå galvad tråd och glödgad tråd. Visa alla produktkategorier (st). Mässingstråd mm - m . Tillverkad av galvaniserad stål.


Redskap, maskiner och produkter för dig som både vill arbeta och slappna av i trädgården.

Järntråd finns både galvat och i obehandlat järn. Det är alltså ståltråd som är 2- 3mm tjock och är styv. Inte som najjtråd som är lättböjlig. Tänk mer ståltråd som en trådback är gjord av, eller som . Ge oss feedback på produktbilder. Avrundat till hel förpackning . Förpackning med ca meter (g).


Metalliclackerad koppartrå Ø mm.

Duplexlås Prof 3mm 2-Pack. Køb Flexovit kopstålbørste ståltråd , bølget hos Sanistål. Ståltråd Pösamo 9mmX50m. Bind en snygg och dekorativ krans. Grön, plastad ståltråd för uppbindning av buskar och träd.


Stängseltråd mjuk galvaniserad Vanlig järntråd av mjukt stål, med ett zinklager gram per. Användning: Används till många olika saker, . Smycketråd Silverfärgad - 3mm grovlek. Tilføj til indkøbslisten. Opbindingstrå ruller.


SB = konsumentförpackning. Krapal Ø 3mm ståltråd selges fra FINN. Svart kedja som passar till våra ljusbollar i serien Kleva. Kedja svart 60cm med ståltråd.


Går inte att jämföra med vanlig ståltråd som. Aluminiumtråd mm , gram. Lättjobbad och stabil tråd som är mycket .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg