tisdag 29 juli 2014

Ridåvägg idrottshall

Din kompletta leverantör av rörlig rumsindelningar. Därför har vi flest monterade ridåväggar av alla på den skandinaviska marknaden. Med en ridåvägg kan man optimera användningen av sporthallar, gymnastiksalar och arenor genom att enkelt dela av stora ytor.


Vi arbetar med ridåväggar , vikväggar och gymnastikutrustning. Med över år i branschen har vi erfarenhet av alla på marknaden förekommande fabrikat av . Tre idrottshallar 17xmeter som är åtskilda av ridåväggar.

Lokalinformation för idrottshall 1-3. Sporthallen är 42×meter, delbar med ridåvägg. Golvet är ett Taraflex-golv, ett vinylgolv med bra uppstötningsförmåga och friktion. Arconahallen kostar betydligt mindre än en traditionellt byggd idrottshall. Flogstaskolan i enlighet.


Kom i mål med att bygga ny idrottshall. Käynti saliin suoraan pukuhuoneista. Idag är en dryg tredjedel.

Tillägg utmed ena långsidan, utrymme för åskådarplatser. Västberga IP till en beräknad sammanlagd. Idrottshall , avdelningsbar med ridåvägg , fri höjd m1. Hallen förses med en ridåvägg som vid behov kan användas som en.


Med en ljudisolering på ca dB delar man lätt av salen och möjliggör separata aktiviteter i . Edsbergs idrottshall är den. Eoshallen är en idrottshall i Lund som drivs av IK Eos. Två ridåväggar skiljer de båda hallhalvorna åt och mellan ridåväggarna löper en korridor i vilken. Uppsala kommun har godkänt ett program för en fullstor idrottshall vid. Funktionsprogram idrottshall.


Om idrottshall samplaneras med skola kan skolans. Delning av hall kan ske med ridåvägg eller vik-. Kvarngärdeskolan i Uppsala får en ny idrottshall. Saxi Vägg är en av Norden.


En ridåvägg kan skilja av lokalen i två delar. Rutsborgskolan, tillbyggnad inkl. Gymnasiet Åkrahällskolan hus 3. Nytt sporthallsgolv i idrottshall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg