fredag 11 juli 2014

Bra kemtvätt göteborg

Vår hämtningsservice fungerar lika bra för privatpersoner som för företag. I en kemtvätt samlas allt restavfall upp och destilleras till ett slam, som sedan hämtas. Här finns en hel del kemtvättar listade. Hjälp gärna till att rekommendera och kommentera dem.


Kemtvätt och skrädderi i Göteborg vid Järntorget! Vi tar emot allt inom kemtvätt och skrädderi!

Genom vårt breda spektrum av olika tvättjänster, erbjuder . Vår specialitet är sidenkläder, brudkänningar samt mockatvätt . Vi försöker givetvis att höja den frekvensen dagligen genom att göra ett bra jobb och ge kunden ett ännu bättre. Vi tvättar med kärlek och omtanke. Prislista kemtvätt och skrädderi.


Lämna din tvätt till Betjänten och hämta upp rena, välstrukna skjortor redan nästa dag. Vi är specialiserade på vatten- och kemtvätt och tar hand om dina plagg . Betjänten ser till att du alltid har välstrukna skjortor och nymanglade lakan. Du erbjuds såväl vattentvätt som kemtvätt och garanteras att dina plagg tvättas och .

När ni väljer att låta oss . Välkommen till ett miljöanpassad tvätteri. Nu har vi flyttat till helt nya större lokaler på Lärjeågatan 7E. Det sitter endast kvinnor i styrelsen. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. Jättebra kemtvätt med bra priser, levererat kläderna i tid och gör jobbet utan att lämna en fläck åt slumpen. Någon som vet en billig och seriös kemtvätt i Göteborg ? Inte funderat att googla, använda hitta.


Skrädderi och kemtvätt i centrala Göteborg. Allt med stor yrkesskicklighet och till bra priser för både herr- dam och barn. Rondo kemtvätt erbjuder kemtvätt av hög kvalitet för dina kostymer, ylleplagg och andra plagg som kräver specialbehandling.


Känns kavajen inte riktigt ren efter att du lämnat in den på kemtvätt ? Rigmor Kücükdemirel har jobbat på kemtvätt i år och berättar vad som . Vi levererar snabbt till bra kvalitet, och är stolta över våra positiva resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg