torsdag 19 maj 2016

Avloppsslang 32 mm

Vit flexibel avloppslang för inomhusavlopp. Vit Skarv med muffar till inomhusavlopp. Passar Ømm avloppsrör. Slangen är såväl mm som mm. Utmärkt för montering av vattenlås i trånga utrymmen, t. Utrustad med vinkelanslutning (Ømm ).

Rinkaby Rör säljer VVS, Faluplast. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Finns i lager i varuhus. Flexibel utdragbar avloppsslang.


Används till avloppsrör etc. Avloppsslang för tvätt- och diskmaskin. Kan med fördel användas i .

Köp avloppsslang till din diskmaskin här. Ahlsells VA-sortiment omfattar kompletta system för tryck, självfall, dränering och dagvatten som kan kompletteras med ett brett sortiment av markavlopp, . Funktionella lås för diskbänk, kommo tvättmaskin m. IDROFLEX flexibel avloppsslang i polypropylen för tvättställ, WC, badkar mm. VATTENLÅSSATS ABS VIT TVÄRVINKEL R32X. Hårsamlare i vit kulör, används för att samlar hår och smuts från duschkabiner, tvättställ mm.


Isolerade PEM-rör, 32mm 100meter. Jag ska ha ett avstick från avloppsstammen till ett tvättmaskinsavlopp. Köpa en golvbrunn med extra mm uttag och . Rakt vattenlås för tvättställ, ansl. Pungvattenlås med tvärvinkel ansl. Förminskare ner till mm med fast packning.


Bygel för upphängning av avloppsslang. Varianter som matchar dina val: Pris. Visa ytterligare Visa färre. Flexslang Flexslang till avlopp mm.


För montering av backventil, . Micro Sd Minneskort Gb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg