tisdag 17 maj 2016

Zwembadslang 38mm

Intex zwembad slang x 1cm. Zwembadslang met schroefdoppen. Nu extra voordelig Koop nu uw zwembad accessoires bij heuts. Filterslang mm per lengte 1. De prijs voor de zwembadslang is per meter. De zwembad slang heeft een dikte .

Voor zwembad robots, stofzuigers en zembadpomp . INTEX filterslangen meter mm doorsnede (Nieuw). Flexibele (LDPE) zwembad slang mm koop je hier online, snel en veilig. Verlengslang voor filterpompen. Deze millimeter slang is geschikt voor de filterpompen met aansluitingen . PVC-U mm 1m met mof M blauw FA04.


Deze adapter kan gebruikt worden om een mm slang aan te sluiten op een zwembad met 32mm aansluiting. Aan de ene zijde zit de schroefdop die… € 00.

Bovengenoemde prijs is per meter. U kunt het gewenste aantal meters aangeven door het productaantal aan te passen, de meters ontvangt u dan aan stuk. Hier koopt u flexibele speciale EU kwaliteit Solar slang van 38mm doorsnede. Deze slang is geschikt voor de aansluiting op filterpompen of zwembadverwarming.


De slang heeft een dikte van millimeter. Blauw lichtgewicht drijvende slang Ø mm. Uitermate geschikt als verbindingsslang of stofzuigerslang. Prijs word aangegeven per Mtr. Dit product is nu niet op voorraad.


Bestway 3m slang voor filterpomp 38mm. Drijfslang filterpomp 38mm aansluiting. Slangen, adapters en overige zwembadonderdelen bestellen. Gegarandeerd de laagste prijs garantie!


Deze 38mm zwembadslang wordt gebruikt tussen het zwembad en bijvoorbeeld de filterpomp of de warmtepomp. Om de meter een gladde aansluiting. Snelle Levering en een Scherpe Prijs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg