torsdag 12 maj 2016

Högtryckstvätt diesel

Med en kraftfull högtryckstvätt blir rengöringen av maskiner, fordon och byggnader enklare. I vårt sortiment från Kärcher hittar du en lösning oavsett behov: vi har . Oavsett om det handlar om bilbranschen, jordbruk, byggnadsbranschen eller åkerier, de mobila hetvattentvättarna i superklassen tillhandahåller högsta . Med en högtryckstvätt blir det effektivt att skapa en trevlig uteplats. Gör i ordning utemöbler, altan, stenplattor, tak och mycket mer där hemma.


Extra flexibla – oberoende av elektrisk ström och normal vattentillförsel.

Bensin- eller dieseldrivna – perfekt för lantbruk eller byggmaterial i svåråtkomliga . En högtryckstvätt är ett redskap som huvudsakligen används för rengöring. Ofta sker uppvärmning genom förbränning av till exempel diesel. Gör rengöringen snabbare och lättare med en högtryckstvätt från Comet Spa. Här har vi samlat våra bästa tips för hur du väljer en högtryckstvätt som. Varmvattentvättarna drivs oftast med diesel och det är inte det roligaste att hantera.


Hetvattentvätt med förbränningsmotor för professionell användning där det int. Jag har en 2bars högtryckstvätt på jobbet som vi använder ofta. Kranlyft transporterar hyresobjekten med egna fordon.

Högtryckstvätten är utrustad med teleskophandtag, kraftiga hjul, lång högtrycksslang . Det gör att vi alltid finns . FRISTÅENDE PW-Cär en praktisk, kompakt och mångsidig. Gör som andra gjort, handla din bensindrivna högtryckstvätt ifrån Kränzle hos Lantliv i Kuggeboda. Diesel pumpen går, vet ej om det är problem med elektroder eller vad.


Vi har ett sortiment som. Värmpepannan värms upp av diesel. Omställning från varm- till kallvatten under drift är möjligt. Vi erbjuder även högtryckstvätt och bilvård. Det sitter en diesel driven kubota motor i dom.


Båda är utrustade med helt nya Bkxer, vilket gör att den är ruskigt smidig att jobba med. Utrustning för högtryckstvätt säljes och köpes. Det finns ett stort utbud av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg