onsdag 11 maj 2016

Tryckluft burk

Avlägsnar damm från svåråtkomliga delar i elektronisk och optisk utrustning . Butiker i Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Malmö eller via webshop till hela Sverige, snabbt . Ren och oljefri tryckluft på sprayburk. Används till rengöring av armbandsur, elektronik m. Ozonvänlig till 1procent! Med tryckluftsrengöring på burk räcker det med att sikta – sen är det bara att tuta och köra för att blåsa bort alltifrån ludd och damm till oxidpartiklar och torra .

Borttagning av damm i elektroniska produkter samt maskindelar på svåråtkomliga platser. Särskilt användbar för rengöring av produkter som exempelvis datorer . Det praktiska sättet att. Blåser bort damm och smutspartiklar i trängda områden på alla olika elektroniska produkter t. Visst, kan springa och köpa tryckluft på burk i tid och oti men känns onödigt då vi har kompressor och så på jobbet. Hur rengör jag min dator utan tryckluft på burk. Dust-Off tryckluft på burk , dåligt för datorn.


Rengjorde datorn med tryckluft på burk , det.

Var med om en hemsk sak på min F3Hp idag. Tryckluft På burk - Stationära datorer: Support. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser.


Välkommen in och fynda, vi har allt till. Observera att bilden är en standardbil avvikelser på burkens utseende kan. Bra till rengöring av borrhål, elektronik mm.


Alla rättigheter förbehålles. Komprimerad luft på burk för rengöring av elektronik och annat. Hos oss du får alltid leveranser på 1-2 . Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. Köp online eller ring oss för personlig ser.


Har haft en burk med tryckluft inköpt på Classe som har tagit slut. Denna massiva tryckluftsburk kan användas för att rengöra till exempel tangentbor datorkomponenter och annan elektronisk utrustning. Normal tryckluft på burk idag, fungerar utmärkt, så slipper man riskera att få problem ESD-skador när man använder sin dammsugare, som inte . Rengöringsspray i burk för rengöring av diverse kontorsprodukter och. CRC Dust Off är komprimerad gas för borttagning av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg