måndag 30 maj 2016

Blocket gjutjärnsbadkar

Gammalt gjutjärnsbadkar i bra skick. Gjutjärnsbadkar modell typ Cambridge Emaljerad insida, målad utsida. Några färgsläpp på utsidan (under kanten samt vid avlopp), men dessa . Köpt på Nacka Byggnadsvård.


Snyggt och otroligt bekvämt. Renoverat gammalt gjutjärnsbadkar med lejontassar.

Utsidan lackad hos Eskorten i Östersund. Insidan är välhållen i emaljen . Nu har vi sålt huset så nu ska . Stort och rymligt, dock osäker på volym. Unikt Äldre Vackert gjutjärnsbadkar med fina detaljer! Kopparvred finns, vilket gör att mer vatten kan fyllas i karet!


Svarar jag inte i telefon så . Det är litet men upplevs ändå mycket stort när man badar i det. Säljer vårt gamla fina gjutjärnsbadkar.

De är ett gammalt kar men ändå i fint . Mycket stabilt och klassiskt . Populärt badkar i snygg design med gavel runt om. Stilfullt fristående traditionellt badkar utan synliga fötter för 1-personer. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton!


Ingen skador men orenoverat Cirka mått cL 17cm. Små matta ytor i emaljen annars inga större skavanker. Gjort för att kunna sitta åt båda hållen. Badrumsutrustning, badkar , blandare, VC-stol. Badkar Gustavsberg med halvfronter.


I fint bruksskick med lite patina. Ett modernt stilfullt badkar i mjuka former. Duschvägg ny i kartong INR Epic. Underbar harmoni av form och funktion. Av lättskött slitstark akryl.


Ommålat tidigare och behöver uppfräschas. Jag ville bara berätta att jag nyss har premiärbadat i vårt underbara badkar ! Inlägg om gjutjärnsbadkar skrivna av Sophie.

Hörbys bad och Bubbel heter företaget och de brukade göra reklam på blocket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg