fredag 27 maj 2016

Bordsskiva matbord

Går du i köptankar om ett nytt matbord ? Glöm inte bort att se över om bordet du ska köpa har en väldigt tjock bordsskiva eller en sarg. Designa och beställ matbord och skrivbord utformade efter dina önskemål. Välj storlek på bordsskiva samt laminat, ben, kantprofil och mycket mer.


Matbord , soffbor småbord eller skrivbord?

Hos oss finns bord för alla behov och prisklasser. Trendigt matbord i 50-tals design med lackerad bordsskiva och underrede i ek. Bekväm höjd och nätt formgivning gör matbordet lättplacerat. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på smarta matbord. Välj bland ett stort urval av matsalsbord i trä, glas, högglans och storlekar.


På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment av underhållsfria matbord och vackert. IKEA MÖRBYLÅNGA matbord i en minimalistisk matplats. IKEA INDUSTRIELL matbord med sin speciella bordsskiva.

Spider från Eilersen är ett modernt och stilrent bord i ett flertal utföranden. Kollektionen är formgiven av Andreas Hansen och består av soffbord och matbord i . Mingle bordsskiva tillverkad i MDF med svartlackad ekfanér. Bordsskiva i massiv vitoljad ek och ben i svart pulverlackerad metall. På lager - klar för avsändning.


Hejde är ett matbord i massiv ek eller björk som präglas av eleganta ben och en bordsskiva som kan dras isär och förlängas med extraskivor. Här finner du små bord som kan bli . Form på bordsskiva , Rektangulär. Detta matbord har en snygg bordsskiva i vit eller grafit laminat som är tålig och enkel att hålla ren. De konade ekbenen kan fås i valfri ytbehandling och bryter av.


Tequila finns även som matchande matstol. Bordet finns i flera utföranden. Finja har tagit fram en gör det själv-beskrivning för ett matbord med gjuten bordsskiva. Beskrivningen innehåller allt du behöver veta och införskaffa, från form till . Här hittar du massor av snygga matbord i alla olika storlekar och utföranden.


Shoppa matbord hos Ellos till bra priser och med fri frakt över 499kr. Oavsett om du behöver ett bord till det lilla köket eller stora matrummet så har vi .

Välj och vraka bland mängder av köksbord som passar dina behov. Plaza Rund Matgrupp Art Svart. Madeira har en rektangulär skiva med en massiv kärna av MDF med mattbetsad.


Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt! Du kan även få ett lika originellt matbord ! Välj önskat material och kontakta oss! Vi erbjuder både bordsskivor och metallramar med leverans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg