fredag 20 maj 2016

Slangpress begagnad

Vi har nu slangpress begagnad från Blocket. Intresserad av slangpress ? Ring oss så berättar vi mera. Ny slangpress aldrig använd.


Man måste väl pressa många kopplingar för att en slangpress skall.

EN slang ) för att räkna hem en slangpress. Techmaflex H-Crimp 1Robust manuell slangpress från . Slangpress begagnad från Kr. Funderar du på att köpa slangpress ? Spelar ingen roll, vi har pressen för just ditt ändamål. Har funderingar på att skaffa en slangpress för eget bruk. Finnpower men priserna på nya o beg är ganska höga.


Denna press säljs på uppdrag av ett entreprenadbolag.

Fungerar och är i bruksskick. Olssons i Ellös har levererat traktordelar till lantbrukare och företag i över år. Brett utbud av bla slangar och tillbehör inom hydraulik och industri.


Special och kundanpassade lösningar! Ledningskomponenter, oljor och maskiner! Begagnad huggarvagn Farma. Köp och sälj BEGAGNAD SLANGPRESS och andra begagnade prylar i din närhet. Hitta begagnad slangpress annonser nära där du bor.


Finn Power manuell slangpress. Finn-Power P20X slangpress är en elektrisk press med 3x400V ac-motor. Auktion: Avveckling Johans Järn. Maskinen är välägnad till mindre och mellanstora hydraulikverkstäder.


För att hedra vår Grundare, Åke Nilsson på vårt 40-års jubileum. Lätt begagnad slangpress från vår egna verkstad. Vi kan erbjuda slangtillverkning på plats!


Större mängd med presskopplingar, och addaptrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg