torsdag 27 april 2017

Aqua baby badstol

Vele aanbiedingen bij bol. Ter ondersteuning van je kindje die graag wil zitten in bad. Nu heb je je handen vrij. Een badzitje, ook wel badstoeltje genoem zorgt ervoor dat uw baby extra ondersteund wordt in bad.


Door de vier zuignappen aan de onderkant, kan de stoel minder snel kantelen.

Aquababy Badzitje Myosotis Blauw En Wit. Ideaal om babys in bad te zetten. Wij verkopen dit blauwe baby badzitje. Aqua baby ring( zitje voor onder de douche). Stevig vtech badstoeltje , voor extra veiligheid in bad of douche.


Dit vrolijke badzitje aquababy is van het merk Mykko. Dit badzitje is voorzien van goede zuignappen zodat het stevig blijft staan.

Voor uw kindje is dit badzitje . Het badzitje staat stevig vast dankzij stevige zuignappen vast in het bad . Gewoon uitvouwen, vullen en geniet . Een praktisch babybadje met afvoerdop waar een badstoeltje in past? Het is ook een kuipje, maar dan opblaasbaar, waar het kind mee half in het water drijft. En met SES Aqua wordt het nog leuker. Met deze badstoel kunnen kleintjes heerlijk in bad spelen!


De Vtech badstoel is het leukste speelgoed voor in bad. Als je opzoek bent naar het beste baby badzitje dan zit je goed. Dit leuke zitje van aquababy heeft een antisliplaag op het zitgedeelte . Opvouwbare baby badje Flexibath – Wit. Baby Badstoel met Zuignappen. Beschikbaar in : één maat.


Opblaasbaar badje - Aqua. Met een badstoeltje kun je eindelijk je baby comfortabel in bad doen. Smoby badstoel met activiteiten blad.

Thermobaby Badstoeltje Daphné agate.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg