fredag 21 april 2017

Skruvstycke jula

Gjutjärnsskruvstycke med vridbar bottenplatta och fästhål. Fast skruvstycke av proffskvalitet! Godset är tillverkat av extremt hållbart gjutet SG -stål.


Välkommen till Jula och prisvärt gör-det-själv! Vi har prylar för dig som gillar att hamra, borra, skruva, mäta eller svetsa. Kullagrat skruvstycke som kan roteras i 360° och vinklas i 45°.

Lätt att låsa i olika vinklar. Av gjutjärn med backar av stål. Max bockningsvinkel: 130°. Vi har prisvärda verktyg och maskiner samt allt möjligt som får plats i en verktygslåda.


Städet är nog köpt på jula elle nått ( garanti för låg kvalite) men går det att laga så. Mitt gamla skruvstycke var den då billigaste Jula -modellen. Sånt skit man köper på jula för 0-2spänn tål inte ens ett slag här ute på landet . Letar efter ett hyffast skruvstycke inte av typ rusta,claes ohlson, jula modell utan en större och kraftigare minst 20cm mellan käftarna.


Ridgid Superior är ett skruvstycke för yrkesbruk med inbyggda rörkäftar för installationsbranschen.

Egenskaper Konstruktion helt i smidesstål är tre gånger . En risk med att använda ett skruvstycke är att utväxlingen är så låg. Men för det ändamålet jag använde min Jula pryl till så fungerade det fint. Find this Pin and more on Verkstad by Peter Schef. Saknas bara ett skruvstycke med Jula pris som klarar Europakort 100. Den monterar jag snabbt på en svanhals eller i ett flexibelt skruvstycke.


Miljnmnden Lund Ordfrande Populra Kategorier With Lagerhylla Biltema With Strckmetall Jula. Skruvstycke Biltema With Skruvstycke Biltema With Strckmetall . Click here to show products without images. Den som behöver tång och fil behöver sannorligt skruvstycke och. Produkter utan bild visas inte.


Jula Bahco multitool för sådär kronor. Sågbordet har ett skruvstycke som standardtillbehör som kan användas med olika. Jag köpte ett på Jula för ett par år sen, gör inte det! SE - Bruksanvisning i original. Rätten till ändringar förbehålles.


Spänn fast arbetsstycket med tving, klämmor eller skruvstycke. Det enklaste av enkla – skruvstycke – köpte jag ett från Jula. Tänkte att det kan man ju inte misslyckas me det är ju bara ett skruvstycke.

Hultafors kvalitetsstandard EU klass I för mätband. Exempel på skruvstycke frå Jula. Vart köper man ett riktigt skruvstycke nånstans? Vill inte ha något gjutet Jula -skit utan ett smitt kvalitets- skruvstycke !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg