måndag 3 april 2017

Metallborr 14mm

Rullvalsat HSS-R snabbstålsborr med 118° slipvinkel. Lämpligt för borrning i järnfria metaller, trä och plast. Finns i dimensioner: 1mm till 13mm i steg om 5mm. Fri frakt vid köp över 5kr.


Biltema säljer enstaka metallborr och prisvärda metallborrssatser.

Behöver du borrar av riktigt bra kvalité? Hos oss hittar du hålsågar, installationsborrar, metallborrar, träborrar och borrsatser från välkända varumärken som till . Tjena Chucken på alla borrmaskiner verkar ju vara 13mm. Om man har ett borr på 14mm går det fortfarande i en sådan chuck? Jämför pris på Elverktyg från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär!


Innehåller de flesta tillbehör som du kan behöva till din skruvdragar. Metallborr av kvalitetsstål DIN 3och med reducerat skaft. Eftersom jag inte har en stor pelarborr än så undrar jag om någon vet om det finns 20mm borr som passar till pelarborrens mm chuck?

Karmskrue borr (Kombibor - 14mm ). Spesialborr for innsetting av vinduer. Dette borret gjør det enkelt å . Observera att det är fullt möjligt att borra med mindre borr diameter, dvs. Vid ett tillfälle när det krisade så skulle jag borra med ett 14mm.


Leverantör: Nils Ahlgren AB. ParaPost X borr (0mm) gul. Präzisions-Blechschälbohrer 3- 14mm Dieser Präzisions-Blechschälbohrer ist ein d. Borr 14mm HSS - skaft 13mm. HSS- borr med morsekona i plåtlåda.


Enligt DIN 34 spetsvinkel 118º, ånganlöpta och polerade. Borrhållare anpassad för användning tillsammans med våra verktygstavlor. Borrhuvud Konisk 3- 14mm. Passar för borr med tjocklek 3- mm.


Regular Price kr 14.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg