torsdag 20 april 2017

Tvättställ sand

Sand är ett modernt tvättställ med vackra, välvda ytor. Svedbergs tvättställ Sand till Forma 60xRaka linjer och mjuka former i stilsäker kombination. Goda avställningsytor samt ingjutet . En snygg och stilren design.


Tvättställ Svedbergs Sand i två olika utföranden.

Fri frakt på stonefactory. Kan även monteras på bult. Välj mellan bredderna 4och 600 . Vårt köpskydd garanterar dig. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Forma tvättställ Sand förberedd för bultmontage 61x38xVit.


Se ditt pris och möjlig leveransdag . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Antal: Lägg i varukorgen. Utställningen innefattar Forsa vik 90x9 duschset flow krom, Orion term dusch cc 16 väggbricka, tvättställ sand vit, forma underdel 60x35 . Ifö Sign Art, tvättställ. Som tillval finns det en golvpelare och väggpelare i samma . Ett snyggt tvättställ eller handfat i betong ger en modern och stilren känsla till ditt våtrum. Med sina 60cm är detta handfatet ett petfekt val för dig med ett mindre badrum.


Porslin Sand Round (Höjd 140mm) . Försäljning av VVSprodukter . Baderomsmøbel med front i lys eik, to skuffer med håndtak i hvit og Sand porselensservant. Med speil i matt hvit med LED-lys. Kommer med Easy Clean vannlås . Flaminia Acquagrande tvättställ , för montering på bänkskiva eller möbel.


Noro Sand underskåp med tvättställ. Artiklar till av totalt. Noro Uno underskåp med tvättställ. Våra blandare är helt blyfria och hygieniska.

En lantlig och rustik platta med tydlig struktur som ger en känsla av handslaget kakel. På övre plan finns ett badrum med duschplats, toalett samt tvättställ. Utanför finns en markplanerad ridbana av sand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg