måndag 17 april 2017

Slangklämma stor

En kraftig klämma för avancerade montage av slangar där stor spännkraft. Köp slangklämmor hos Swedol - senaste produkterna och bästa servicen med starka kunderbjudanden. Vi på Hydroscand erbjuder ett stort sortiment av olika typer av slangklämmor , allt från gummiklammer och miniklammer till rundjärnsklämma och klämband. Kraftig klämma av rostfritt stål perfekt till t. Vi erbjuder slangklämmor lämplig för drift i extremt svåra miljöer.


Våra slangklämmor är både kvalitetssäkrade och ledande på marknaden.

Var hittar man stora slangklämmor för 12l flaskor med diameter på 1mm? Besökt K-Rauta, Bauhaus, Biltema och Harald Nyborg utan positiva resultat. Gasolprodukter och tillbehör för, Kök, Takläggare, Jakt, Camping, . Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek. Slangklämma Stor - Twin Mjölkslang. Tillbaka till produktsidan.


Ej i lager (1-arbetsdagar leveranstid) . Förhindrar att slangarna lossnar på ett ytterfilter.

Dessa klämmor ger ett högt klämmtryck över en stor yta. Köp rostfria slangklämmor till poolutrustningen. Typisk slangklämma i rostfritt stål som har högre motståndskraft emot klorerat vatten. Mar Var köper man öronklämmor (snyggare variant av slangklämma ). Två kraftiga insexskruvar används som . Benns erbjuder också slangklämmor med stor diameter i olika längder. Det polyuretanbaserade trälimmet vi erbjuder, kan med fördel användas då du vill täppa . Passar till bensinslang med ytterdiameter 5mm och innerdiameter 3mm.


Klicka för en större bild). Mycket kraftig klämma lämplig för tjockväggiga slangar. Vanligt verktyg kan användas.


En stor stark klämma som tar ett säkert och skonsamt grepp om kraftiga slangar. Artiklar till av totalt 15. Används där stora spännkrafter är nödvändiga - t ex vid grova och armerade .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg