torsdag 27 april 2017

Toalett gammal stil

Här hittar du toaletter i gammal stil. Allt från den klassiska,. Golvstående toalett m högre sitthöjd. Vi har klassiskt badrumsporslin i gammaldags stil. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Mörkt grått högskåp till badrummet i gammal stil.

Var på Bauhaus idag och såg då en toalett i gammal stil. Fanns även en sits i svart matt plast. Vet ej om det var bakelit. Vacker toalettstol i vitt porslin, . Burlington badrumsporslin i klassisk gammaldags stil. Den här ”högspolande” wc: n med dolt avlopp är en av produkterna i Efi-serien.


Spolar med liter varje gång. Med högspolande toalett , eller wc menar han en där vattencisternen sitter placerad högt.

Ett flertal tillverkare finns av nytt porslin i gammal stil. Här är fantastiskt fina badrum i lantlig stil ! Gammaldags toalett , fristående badkar och öppna hyllor passar den lantliga stilen perfekt. I det magnifika skärgårdshemmet på Resarö är allt nytt, men i gammal stil. Lennart hade jobbat som vvs-konsult i många år och märkte att det fanns en efterfrågan av sanitetsporslin i gammal stil.


Istället har jag kompletterat med tre kakelugnar så att det nu finns en eldstad i varje rum. Jag har renoverat alla kakelugnar och flyttat en från vardagsrummet till. Finns med olika sitthöjder och. Bildresultat för toalettstolar i gammal stil. Hitta och spara idéer om Toalett gammal stil på Pinterest.


Visa fler idéer om Tvättstuga lås, Badrumsinredning teak och Inspiration långsmalt badrum. Brittania Bad är en komplett kollektion av engelska varumärken i klassisk herrgårdsstil. Hos oss hittar Du gammaldags badrumsinredning från svunna tider.


När du ersätter en gammal WC-stol så påverkas ditt val förmodligen av det. Välj en sits med färg för att ge lite färg, stil och personlighet till ditt badrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg