onsdag 5 april 2017

Bockverktyg armering

Stort utbud av armeringsbockmaskiner från SIMA och Bendof för alla typer av armeringsjobb, både på byggarbetsplatsen och inom prefabindustrin: små snabba . Hos oss på Herok kan du hyra eller köpa allt som ett modernt byggvaruhus kan erbjuda, och lite till. Under samma tak hittar du allt från skruvdragare till . På K-rauta hittar du ett stort utbud av armering för ett hållbart betongprojekt. Vi erbjuder både armeringsjärn och armeringsnät till ett bra pris.


Upplagsbock för armering , -, kg, -, Visa detaljer.

Armeringsrulle, -, -, -, Visa detaljer. Med magnet för fastsättning utan verktyg mot skruvstycke. För användning vid gjutning. Säljare: Uthyrningsföretag. Reservationspris uppnått.


Och byglarna gör du av släta järn fi 6-mm (beroende på vad din konstruktör förordat) som du bockar m. Erfarenheter Aspgren Bygg AB, Rimbo? Använd armeringsstål vid gjutning av olika betongkonstruktioner som exempelvis trappor och pelare. Stålet ser till att betongen blir mer motståndskraftig och .

Produkt, Bockmaskin för armering manuell. När du arbetar med rundstål, armeringsstål och armeringsjärn har vi stålbearbetningsmaskiner som underlättar ditt arbete. Allt från större armeringsstationer till . N-bygel används kantbalkar och förstärkningar i olika betongplattor Diameter: 8mm Modell: N a: 400mm b: 200mm c: 400mm d: 200mm Vill man ha andra mått. LK Bockverktyg (upp till dim 40).


Vid bockning med LK bockverktyg. Förläggning av Rör-i-Rör i betongplatta med golvvärme. Nibblingsmaskin, eldriven, 0-mm, kg, 230V.


Du som vill köpa armeringsbockar kan . Traktorn visade sig ha ett bockverktyg för armeringsjärn inbyggt. Med över år i branschen törs vi påstå att vi kan det här med armering ! Uppgiften är att göra en form för en pelare av betong med armering. Om du beställer armering i mindre antal än en bunt tillkommer en kostnad på.


Teknisk data: Mått: 2(H) (B). KLIPPER UPP TILL 20MM ARMERING.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg