onsdag 28 september 2016

Belysning porslinssockel

PORSLINSARMATUR IFÖ MODUL VIT SNED 75W E27. Porslinssockel Sockeln är tvådela vilket förenklar installationen avsevärt. Rak sockel används mest för takmontering, men kan även monteras på vägg. Sneda socklar installeras som regel på vägg.


Olika varianter av glaskupor finns att välja till.

Ifö Electric har funnits i mer är 1år. Fabrikerna ligger i Mörrum vid Mörrumsån och Bromöllafabriken vid Ivösjön. Vit porslinssockel med kuloigång och klarglasskärm. Svart porslinssockel med klarglasskärm. Stort utbud av vacker belysning både över bord och som allmänljus.


Vanliga taklampor eller designlampor. Textilsladd 5m med Eporslinssockel.

Kvarnlampan, utomhuslampa . Lamphållare i porslin av olika modeller. Sortimentet innehåller bland annat armaturer från IFÖ Electric. Vi har porslinsocklar som kan monteras på vägg, i tak.


Mångsidig armatur för belysning av förrå arkiv och liknande lokaler. Användningsområde: För belysning av arbetsbänk. Klassisk sned porslinssockel i svart.


Här hittar du elinstallationsprodukter och belysning. Okapslad porslinsarmatur. Kräver installation av behörig elinstallatör. Gillar du också prisvärd el och belysning ? Tror du är inne på rätt spår - någon form av porslinssockel med glaskupa i taket eller ovanför handfatet. Plastglob i opal etenplast, opal akryl och även opal öppen kupa.


För mer information klicka på bilden. Karlskrona Byggnadsvård har en av Sveriges största utställningar med belysning från Karlskrona Lampfabrik och lagerhåller ett flertal modeller. Inte sällan bjuder hans formgivning.

Belysningstillbehör - Malmbergs Elektriska AB. Armatursockel av porslin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg