fredag 9 september 2016

Golvbrunnssil klinker

Oct Det är inte alltid man kan lyckas hitta en golvbrunn som har samma form som. Golvbrunnssil till badrummet? Ge badrummet ett modernt intryck med en designad golvbrunnssil. Endast för installation i betongbjälklag.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Universal modell i storleken 200x2mm vilket gör att den även kan användas på en golvbrunn av ett annat fabrikat, om nya klinkers läggs. Lämplig att använda till golvbrunnar med Ø upp till 1mm. Klicka här för att se godkända kombinationer av tätskikt och väggnära golvbrunn. När det är dags för en ny golvbrunn är möjligheterna många. Designen kan vara avlång, fyrkantig eller trekantig och du kan välja mellan material i plast, rostfritt . Slukrist, utan urtag Enklare sil i rostfritt stål.


På badrumsgolvet är det klinker som gäller, inte sprödare kakel. Nedan har du en lista över lämpliga verktyg.

Rostfri klinkerram används till golvbrunn när golvet kläs med klinker. Golvpoolen erbjuder dig golvbrunnssilar i olika modeller och storlekar. Alltid fraktfritt hos oss!


Se Jafo och hitta ett stort utbud från Avlopp på VVSochBAD. En golvbrunnssil hindrar hår och annat smuts att åka ner i golvbrunnen. Saknar du någon modell eller märke så hör av Er. Vi har de flesta sorter och märken. Kanske letar du efter en rostfri golvbrunn eller golvbrunn i mässing?


Låg bygghöjd endast mm. Komplett med klinkerram, det vill säga, . Jafo Mekaniskt Luktstopp i golvbrunn med pungv,lås Grå. Klinkerram för golvbrunn. JAFO golvbrunn PS ROT.


Purus 150mm klämring för klinker. Foga med fogbruk mellan ram och klinker. SIL FÖR 150MM GOLVBRUNN PURUS . Aug Dokumenterad monteringsanvisning ska tydligt ange hur plastmatta, tätskikt eller motsvarande ansluts vattentätt till aktuell golvbrunn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg