måndag 5 september 2016

Uppblåsbar badstol baby

En badstol är ett bra flythjälpmedel för att vänja barn vid vatten. I en uppblåsbar badstol sitter barnet stabilt utan att behöva doppa huvudet. Du hittar även andra Badleksaker.


Här finner du bekväma och säkra badstöd för din babys badstund. På Jollyroom har vi badstöd i en mängd olika utföranden som garanterat uppskattas där .

Intex Flytring 1-år är en mjuk, säker och uppblåsbar badring från Intex. Efter några veckor av kämpande fick vi till värsta baby SPA timmen. Ditt barn bör vara 0-år för att använda simringen.


Badbaljor i plast gör det möjligt att bada din baby var du vill, inomhus likväl. Simkuddar Storlek 1-år. NY uppblåsbar badstol for baby och barn. Pool Cruiser Bil från Intex).


Passa på att fynda redan idag!

Egg Babies , Mjukdjur i ägg 1kr. Endast hos - LEGO City. Köp barnartiklar online Taggarkiv: badstol. Praktisk badstol till din baby , håller ditt barn stadigt under badstunden.


Simring Choklad Donut Munk,. Lämna inte ditt barn utan uppsikt. Denna badstol passar våra badbaljor. Badstolen har en sits med . Populära produkter till de yngre kunderna!


Baby Seat” eller ” Baby Float”. Det här är en uppblåsbar badring från INTEX som låter de minsta vara med i vattnet. Smart hjälpmedel vid bad av din baby. Uppblåsbar simring för baby så att även de minsta kan vara med i. Safety First Roterbar badstol fr 6mån-13kg. En robust och stadig badstol som fäster med sugkoppar Med temperaturangivelse För barn.


Inbyggt laddningsbart batteri Kompatibel med micro-USB för laddning (följer med en micro-USB kabel i förpackningen) Stängs automatisk av efter minuter 15. Används endast under baby av en vuxen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg