tisdag 6 september 2016

Extraljus relä 40a

Vi använder kakor för att ge dig en bättre användarupplevelse på Extraljuskungen. Genom att besöka denna webbplats godkänner du att vi kan placera kakor . Relä för extraljus med en medföljande inbyggd 40A -säkring. Enkelrelä, växlande, A. Hyllplats: Lägg till i inköpslistan.

DT- relä med knapp 12V (x DT-kontakter). A reläkabelsats med strömbrytare och säkring. Denna kabelsats används för att koppla in extraljus och LED-ramper. Det medföljer en strömbrytare som kan . Ledningssats av enklare utförande, lämplig för inkoppling av extraljus mm. Innehåller: relä på 40A , kablar, kabelskor, säkring samt kopplingsschema.


ProduktinformationKomplett kabelsats (inkl. knapp, relä och säkring) för montage av upp till 3st extraljus.

Tillverkare: OL-construction. Reläsats för inkoppling av extraljus eller arbetsbelysning. A relä till extraljus med 100w i varje. En komplett reläsats för inkoppling av extraljus. Här köper du 40A -80A 12V relä som klarar av att driva extraljus , strålkastare, signalhorn m. Låter kanske som en dum fråga, men jag ska sätta dit extraljus på min Voch har tittat på lite . I lager (1-arbetsdagar leveranstid).


Välj butik för lagerstatus ›. Relä 40A 12V, ersättnings relä för våra kabelsatser och lighton kabelsatser. Relä : 40A Säkringshållare med 30A säkring. OS GT120T er en boxer bensinmotor med to sylindere på totalt 120cc. Motoren yter ekte OS-hestekrefter og passer for storskala opp til ca 20kg.


Relä 20A 24V Dubbla utgångar Vanligt relä med dubbla utgång. Reläkablage med tryckknapp avsedd för 12V strömdrift av två belysningar med DT kontakter. Passar alla våra artiklar med DT kontakt (ej 320W).

Reläet i extraljussatsen verkar vara på 40A för tre ballaster. Regeringen har sedan starten avsatt 5miljoner . Relä -kabelsats för tre extraljus 12V. Levereras komplett med relä på 40A , kablar, kabelskor, säkring samt . Extraljus ledningssats för st extraljus (reläkabelsats) 12V.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg